Skinboosting

Micro Mesotherapie

Effectiever dan crèmes, gezonder dan botox!


Heb jij last van rimpels, acnelittekens of vind je dat je er vaak moe uitziet? Is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er mooi strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? Maak dan kennis met micro mesotherapie!

Nieuwe energie voor je huid!

Skinboosting is een nieuwe totaalaanpak van behandelingen in de betere schoonheidssalon die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom je huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaler en gladder wordt op een natuurlijke manier. Je gaat weer stralen!

Effect van Skinboosting: de vitale versie van jezelf!

De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van je huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

Micro Mesotherapie

Micro Mesotherapie is een nieuwe vorm van mesotherapie, waarbij de werkzame stoffen dieper in de huid worden aangebracht, waardoor ze effectiever werken dan wanneer ze op de bovenste huidlaag worden aangebracht, zoals een crème.

Het te behandelen gebied wordt middels een speciale markeerpen aangeduid door punten neer te zetten, elke punt 2 cm van elkaar verwijderd. Daarna wordt er een schotelvormig kopje met naaldje geplaatst op de gemarkeerde punten. Dit naaldje reikt tot minder dan een millimeter diepte in de huid, waardoor de vloeistoffen net onder de opperhuid worden geplaatst. Hierdoor wordt minimale schade aan de huid toegebracht en is de behandeling nagenoeg pijnloos. Door de optimale wijze van inbrengen worden hele mooie resultaten bereikt, zoals:

 • Anti-aging
 • Herstellen van de vochtbalans
 • Vermindering van de rimpeltjes en plooien in het gelaat, hals en decolleté
 • Huidverfijning
 • Stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Helderheid en egaliteit van de huidskleur
 • Verminderde zichtbaarheid van littekens

 

Na het toedienen kun je soms een tinteling voelen. Dit is de toegediende stof die dan al zijn werk doet. Iemand kan wat gevoeliger zijn tijdens een stressvolle periode of tijdens je menstruatie.

Wat zijn de risico`s?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Er wordt gewerkt met steriele, disposable materialen. Desondanks kunnen er eventueel blauwe plekjes, een rode huid of een allergische reactie ontstaan. Ook wordt bij een actieve ontsteking, herpes of zwangerschap de behandeling afgeraden.

Hoelang duurt een behandeling?

Afhankelijk van de gebieden die behandeld moeten worden, is de duur van een behandeling ongeveer 1 uur.

In de micro mesobehandeling zijn inbegrepen:

 • Intakegesprek
 • Dubbele oppervlakte reiniging
 • Fruitzuurpeeling (acid peel)
 • Micro mesotherapie
 • Alginaat masker (10 maal voedzamer dan een crèmemasker!)
 • Dag/nacht verzorging

Meestal zijn er na de behandeling geen zichtbare sporen te zien. Er is geen sprake van een downtime.

Losse behandelingen of in kuurverband?

Micro mesotherapie behandelingen kunnen als losse behandeling geboekt worden, maar ook in kuurverband (aangeraden).

- Bij een kuur kunnen we de kwaliteitsachterstand van de huid verbeteren en op een nieuw niveau brengen. (bio-revitalisatie)  Het uiteindelijke resultaat is vervolgens eenvoudig bij te houden. Voor een langdurig resultaat is een kuur van zes tot acht behandelingen nodig.  Deze moeten met een interval van 1-2 weken worden uitgevoerd. Daaropvolgend dient u voor een blijvend effect 1 a 2 x per jaar een onderhoudskuur te ondergaan.

- Een eenmalige behandeling geeft een direct effect dat zo’n 5 dagen blijft. Met losse behandelingen geef je de huid zeker een boost, maar er is dan GEEN sprake van opbouw van de huidconditie.

Ideaal als je je huid een boost wilt geven voor een avondje uit, feestje etc. Zorg er dan wel voor dat je dit ongeveer 2 dagen voor je geplande uitje doet voor het beste resultaat. De werkzame stoffen moeten de gelegenheid krijgen om hun werk te kunnen doen.

Verschil tussen Micro mesotherapie en Botox?

Botox is een neurotoxisch gif dat door de bacterie clostridium botulinum wordt geproduceerd. Micro mesotherapie werkt o.a. met het hyaluronzuur. Dit zuur is een biologisch afbreekbare gel gebaseerd op een stof die van nature in het lichaam voorkomt.

Hoelang houdt het resultaat van een bio-revitalisatie kuur aan?

De resultaten zijn direct zichtbaar en zeer bevredigend vanaf de eerste injectie sessies: de huid ziet er zichtbaar lichter, frisser en ontspannen uit. Het verouderingsproces stopt echter niet en is een natuurlijk proces; net als huidvernieuwing dat is. Dit betekent dat om uw zachte, elastische en compactere huid te behouden er 1 a 2 onderhoudskuren per jaar worden aanbevolen.

Wil u graag meer informatie over deze unieke behandeling, neem dan contact op met de salon!